Cultivation not showing up

  • hi all


    I tried to add some cultivation to a small area for test purposes but it does not show up,


    I used Karl-Heinz Roeder youtube video as instruction and the procscene file did its thing without any errors and i added the extra lines to the tsc file however it does not show up


    here is the tsc file data

    <[file][][]

    <[tmsimulator_scenery_place][][]

    <[string8][type][airport]>

    <[string8][sname][Brisbane Airport]> //Short name of airport

    <[string8][lname][Brisbane Airport> //Full name of airport

    <[string8][icao][YBBN]> //ICAO Code

    <[string8][country][Australia]> // country

    <[string8][coordinate_system][lonlat]>

    <[vector2_float64][position][153.1218624 -27.3958887]> //main coordinate of airport

    <[float64][height][4]> //average elevation in meters

    <[float64][size][5000]>

    <[vector2_float64][tower_position][153.1114769 -27.3868200]> //tower coordinates

    <[float64][tower_height][30]> //tower height in meters

    <[bool][autoheight][true]>

    <[string8][lights][]>

    <[list_tmsimulator_scenery_object][objects][]

    >

    <[list_tmsimulator_scenery_object_animated][objects_animated][]

    >

    <[list_tmsimulator_runway][runways][]

    <[tmsimulator_runway][element][0]

    <[vector2_float64][endpoint1][153.1179464 -27.4033375]> //start rwy 01

    <[vector2_float64][endpoint2][153.1342971 -27.3746256]> //start rwy 19

    <[vector2_float64][threshold1][153.1179464 -27.4033375]> //copy of 1

    <[vector2_float64][threshold2][153.1342971 -27.3746256]> //copy of 2

    <[float64][width][45]> //runway width in meters

    <[string8][name1][01]> //runway sign 1

    <[string8][name2][19]> //runway sign 2

    <[string8][appltsys1][std]> //all bout lighting system

    <[string8][appltsys2][std]> //see separate tutorial

    <[string8][papi1][left]>

    <[string8][papi2][none]>

    <[string8][reil1][reil_uni]>

    <[string8][reil2][reil_uni]>

    >

    >

    <[list_tmsimulator_startposition][start_positions][]

    >

    <[list_tmsimulator_parking_position][parking_positions][]

    <[tmsimulator_parking_position][element][0]

    <[tmvector2d][position][153.1196308 -27.3881156]> //parking coordinates

    <[float64][heading][10.00]> //heading of aircraft

    <[string8][name][Start Position #1]>

    >

    >

    <[list_tmsimulator_view_position][view_positions][]

    >

    >

    <[list_tmsimulator_scenery_cultivation]cultivation_files][]

    <[tmsimulator_scenery_cultivation][element][0]

    <[string8][filename][map]>

    <[boo1][auto_height][true]>

    >

    >

  • Hi Clayton, you nearly done it.


    You need a runway object.

    1) Add the bold part to your .tsc file

    2) Unzip runway.zip and copy the contained runway.tmb to your folder (where the .tsc file is saved)


    <[list_tmsimulator_scenery_object][objects][]

    <[tmsimulator_scenery_object][element][0]

    <[string8][type][ground]>

    <[string8][geometry][runway]>

    <[vector3_float64][position][153.11 -24.40 -10]>

    <[float64][orientation][0]>

    <[int32][autoheight_override][-1]>

    >

    >


    Regards

    Thomas

  • Hi Clayton4115,


    Karl-Heinz Roeder it's me, Rodeo.

    I had to edit your TSC file, because it contained several errors with the > .

    Either missing or too many at the wrong position.

    I suggest to use notepad++ as editor to better see the structure of the file like this:


    Code
    1. <[list_tmsimulator_scenery_cultivation][cultivation_files][]
    2. <[tmsimulator_scenery_cultivation][element][0]
    3. <[string8][filename][map]>
    4. <[boo1][auto_height][true]>
    5. >
    6. >
    7. >
    8. >


    This structure is vital for the TSC to work properly.

    I could not test the cultivation file, since I don't have.

    But please check the new version and give me some feedback.


    Thanks

    Rodeo


    ybbn_brisbane.zip