Runway decals are under the runway

  • I was able to create Bermuda Dunes airport from Rodeo's AC3D tutorials. The runway decals don't show on the runway. Here's a screenshot and the .tsc file.




    <[file][][]

    <[tmsimulator_scenery_place][][]

    <[string8][type][airport]>

    <[string8][sname][Bermuda Dunes]>

    <[string8][lname][Bermuda Dunes Airport]>

    <[string8][icao][KUDD]>

    <[string8][country][USA]>

    <[string8][coordinate_system][lonlat]>

    <[vector2_float64][position][-116.277338 33.749089]>

    <[float64][height][22]>

    <[float64][size][5000]>

    <[vector2_float64][tower_position][-116.278938 33.749104]>

    <[float64][tower_height][30]>

    <[bool][autoheight][true]>

    <[string8][autoheight_method][]>

    <[list_tmsimulator_scenery_object][objects][]

    <[tmsimulator_scenery_object][element][0]

    <[string8][type][ground]>

    <[string8][geometry][bermuda_rwy]>

    <[vector3_float64][position][-116.277338 33.749089 0]>

    <[float64][orientation][0]>

    <[int32][autoheight_override][-1]>

    >

    <[tmsimulator_scenery_object][element][1]

    <[string8][type][decal]>

    <[string8][geometry][bermuda_decal]>

    <[vector3_float64][position][-116.277338 33.749089 0]>

    <[float64][orientation][0]>

    <[int32][autoheight_override][-1]>

    >

    >

    <[list_tmsimulator_scenery_object_animated][objects_animated][]

    >

    <[list_tmsimulator_runway][runways][]

    <[tmsimulator_runway][element][0]

    <[vector2_float64][endpoint1][-116.282317 33.751457]>

    <[vector2_float64][endpoint2][-116.268276 33.745789]>

    <[vector2_float64][threshold1][-116.282317 33.751457]>

    <[vector2_float64][threshold2][-116.268276 33.745789]>

    <[float64][width][21]>

    <[string8][name1][10]>

    <[string8][name2][28]>

    <[string8][appltsys1][rail]>

    <[string8][appltsys2][rail]>

    <[string8][papi1][right]>

    <[string8][papi2][left]>

    <[bool][papi1_has_custom_position][false]>

    <[bool][papi2_has_custom_position][false]>

    <[vector2_float64][papi1_custom_position][0 0]>

    <[vector2_float64][papi2_custom_position][0 0]>

    <[float64][papi1_glide_slope][3]>

    <[float64][papi2_glide_slope][3]>

    <[float64][papi1_spacing][6]>

    <[float64][papi2_spacing][6]>

    <[string8][reil1][none]>

    <[string8][reil2][none]>

    >

    >

    <[list_tmsimulator_helipad][helipads][]

    >

    <[list_tmsimulator_startposition][start_positions][]

    >

    <[list_tmsimulator_parking_position][parking_positions][]

    <[tmsimulator_parking_position][element][0]

    <[vector2_float64][position][-116.269745 33.744898]>

    <[float64][heading][270]>

    <[string8][name][Start Position #1]>

    >

    >

    <[list_tmsimulator_view_position][view_positions][]

    >

    <[list_tmsimulator_scenery_cultivation][cultivation_files][]

    <[tmsimulator_scenery_cultivation][element][0]

    <[string8][filename][kudd]>

    <[string8][building_textures_folder][]>

    <[bool][auto_height][true]>

    >

    >

    >

    >

  • Ok, problem seems to be solved.

    All decals were combined in a single object. This may disappear if the runway is not totally flat but slightly curved.

    Better to keep the decals as single objects, but combined in an ac3d group for export.